КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
Вестник Атака
Как и защо Обама създаде „Ислямска държава“ – I част Как и защо Обама създаде „Ислямска държава“ – I част »
Разсекретени документи разкриха, че още през 2012 г. разузнавателната агенция DIA започва работа по създаване на варварската
“Бежанец“ се опита да убие и ограби белгийски свещеник, който го пуснал вкъщи да се изкъпе “Бежанец“ се опита да убие и ограби белгийски свещеник, който го пуснал вкъщи да се изкъпе »
„Ислямска държава“ зове евромюсюлманите: Строшете Кръста! Отец Йос Вандерлее (на снимката) постъпил по християнски. Когато сирийският „бежанец“
Стената на позора! Вижте депутатите, които дават България на вечна концесия Стената на позора! Вижте депутатите, които дават България на вечна концесия »
На 8 юли 2016 г. тези 75 депута­ти, които виждате на снимките, гласу­ваха „ЗА“ скандал­ния закон за
Сидеров за трагедията в Ница: Политиката на Брюксел е вредна, все повече българи се питат какво правим в ЕС? Сидеров за трагедията в Ница: Политиката на Брюксел е вредна, все повече българи се питат какво правим в ЕС? »
Държавните ръководители да спрат да награждават персони като Кабан, който просташки се намеси във вътрешните ни работи,
ОЛАФ трябва да бъде сезирана за корупцията, наречена „Законът за концесиите” ОЛАФ трябва да бъде сезирана за корупцията, наречена „Законът за концесиите” »
Проектът на „Бузева и партньори“ няма нищо общо с духа и буквата на Директива 2014/23/ЕС Магдалена ТАШЕВА,
И ЧЕЗ взе да изнудва България с арбитражни дела И ЧЕЗ взе да изнудва България с арбитражни дела »
Съди страната ни за стотици милиони евро. Докога ще ги търпим? Магдалена ТАШЕВА, депутат на ПП АТАКА
Депутатът от АТАКА Илиан Тодоров: Ядрената война може да се окаже реалност! Депутатът от АТАКА Илиан Тодоров: Ядрената война може да се окаже реалност! »
След срещата на НАТО във Варшава се изпариха всякакви съмнения, че Европа продължава да бъде напълно подчинена
Проф. Станилов към министъра на туризма: Туроператорските фирми лъжат, че Турция е безопасна дестинация Проф. Станилов към министъра на туризма: Туроператорските фирми лъжат, че Турция е безопасна дестинация »
Какви мерки ще предприеме министерство на туризма, за да принуди българските туроператорски фирми да представят обективно Турция
Правосъдно министерство отмени конкурса „Почтен магистрат“ Правосъдно министерство отмени конкурса „Почтен магистрат“ »
От АТАКА разкритикуваха правосъдния министър Екатерина Захариева за р. нар. конкурс „Почтен магистрат“. В деня на българската
АТАКА алармира за скандални нередности в музея в Нова Загора АТАКА алармира за скандални нередности в музея в Нова Загора »
След сигнала на АТАКА Рашидов е назначил проверка на историческия музей Проф. Станислав Станилов от АТАКА за